Prijs Peugeot e-308: lager dan een Model 3?

De prijs van de Peugeot e-308 is hier. Wat vinden wij daarvan?

Nu Tesla de prijzen enorm verlaagt van zijn auto’s, valt op dat andere EV’s ineens heel erg duur zijn. Maar dan ook écht heel erg duur. Nu viel dat altijd al op, maar nu je weet dat het ook anders kan, ga je er toch anders naar kijken.

En dat hadden we ook een beetje toen de prijs van de Peugeot e-308 bekend gemaakt werd. De auto staat inmiddels op de configurator en de auto kan samengesteld worden. De prijs van de e-308 houdt ons behoorlijk bezig. Het is namelijk een keurige auto die zeker in dat donkergroen er smakelijk uitziet. Met de juiste prijs kan de elektrische Peugeot 308 best een hitje worden, want zo veel auto’s zijn er nog niet in dit segment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *